luni, 26 ianuarie 2009

CS Mud&Snow Hot W R si Robin

Dupa cum v-am promis, revin cu istorisirea pe larg a intamplarilor petrecute sambata, la Covasna Subacvatic Mud&Snow Hot Winter Rally.

Asadar, Covasna, Comandau. Probabil locul din care s-a inspirat Eminescu cand a introdus in poeziile sale tema contemplarii in eros. Este locul in care natura se indentifica cu un spatiu protector pentru cuplul... maxim al motorului de Evo 9. Este locul in care zapada aproape virgina se uneste intr-o miscare de rotatie perfecta cu... un BfGoodrich ingust cu cuie. Este locul in care drumul intitatic, drumul labirintic este croit dupa vocea suava a copilotului. Este locul in care sumedeniile de imagini vizuale si auditive au facut deliciul a 2 maxim 6 spectatori. Frumosi.
Totul se intampla o data pe an, sambata, odata ca niciodata. Regele Covasnei, Roy Arpad Simon King a dat sfoara in tara ca organizeaza mare concurs mare. Si nu unul de tras cu arcul ci de pilotat pe zapada. Si cei mai curajosi peloti din regat si din afara lui si chiar si de mai din afara lui au dat curs invitatiei.
Si astfel lupta lor cu balaurul cronometru a inceput. Si multe obstacole au mai avut ei de intrecut. Zmeul Comandau, zis si Zmeul PS1 a dat gata cativa concurenti. Apoi Zmeul Ps2 si Ps3 alti concurenti. Si tot asa, fel de fel de zmei si lighioane au eliminat tot mai multi concurenti.
Intr-un final...castigator a fost fiul parintilor sai, venit de pe taramurile aglomeratiei , printul Ono41. Pe locul 2, de pe alte taramuri, Prince Vali de Jeve iar pe locul 3 nu mai conteaza ca i-a fost taiat capul.
Astfel, victoria a fost celebrata cu un ospat oferit de Roy Arpad Simon King la un restaurant local.Ospat care a tinut 3 zile si 5 nopti. Si acum inca mai e in desfasurare. Si-am incalcat pe-un evo 9..si v-am spus povestea voua.

Asadar, asta am facut eu sambata. Eram unul din cei 2 maxim 6 spectatori. Frumosi. N-am vazut prea multa arta a pilotajului, n-am vazut prea multe masini, n-am facut prea multe poze reusite, n-am produs nimic. Dar am ras. O gramada. Mare. O sa ilustrez una alta din rasurile respective.
ps: Daca mergeti din Covasna spre Comandau, aveti grija. Este zona de razboi. Trupele de Comandou au facut ravagii. Drumul este bombardat. Gaurile stau acolo ca minele anti-personal in campiile Vietnameze. Este rupere.

3 comentarii:

  1. Deci foarte mișto. Aberare dusă la rang de artă

    RăspundețiȘtergere
  2. b-) geniu mic si neinteles ce esti :p

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu ce-ai baut sau ce-ai fumat dar postul asta ti-a iesit genial (in cuvinte d'astea d'ale tale)

    RăspundețiȘtergere