luni, 17 noiembrie 2008

Sapte!

Sapte. O cifra cu o semnificatie ceva mai mult decat extra larga. In sapte zile a creat Dumnezeu lumea, sapte pitici ai Albai ca Zapada (care nu mai vine odata), sapte zile are saptamana, 7up etc..
In momentul de fata doresc sa atribui aceastea cifra blogului meu. Da!Chiar merita! dorean-dorean(=0).blogspot.com a implinit ieri fix 7 luni de existenta. Si cu ocazia asta ii doresc de 7 ori inca pe atatea si tot asa mai departe. Sa va zic sincer, nu ma asteptam sa dureze atata aceasta blogomanie, sau in cel mai bun caz sa-l gasiti astazi in aceeasi stare ca si in 16 aprilie. Si iata-l la mai putin de 5 luni de un an intreg.
Avand ca tema generala "aberarea" in toata splendoarea ei, aceasta a ramas in mare doar ideea de la care a pornit. Chiar de la inceputurile lui, acesta a luat o tenta de foto-blog combinata cu un soi de poezie modernista tematica. Partea cu poezia mi-a dat foarte mult de gandit, nestiind cum va prinde la masele de cititori, dar pana la urma mi-am asumat acest risc. Concluzia, ori cititiorii mei sunt prea politicosi, ori chiar a placut.
Dupa 2 postari de acest gen am renuntat usor usor la partea cu rimele, din motive mai mult sau mai putin intemeiate, ramanand concentrat pe partea de foto.(cat mi-a permis aparatul lu' Oprescu').
Momentan cu raliurile s-a terminat pe anul asta, poate ceva in iarna la Covasna. Asadar, foto-articolele o sa isi ia o scurta vacanta. In schimb am sa incerc sa mai diversific putin tematica, cum nu stiu nici eu. Poate o sa incerc sa readuc in prim plan ideea generala, "aberare humanum est", poate nu. Vom/veti vedea. Aici, pe dorean-dorean.blogspot.com , care a implinit 7 luni, sa traiasca.

Ca sa facem lucrurile si mai interesante, propun un nou poll. Si asta pentru ca vreau putina ordine in capsorul meu despre aceste 7 luni de existenta ale lui blog. Bifati casuta care credeti ca se potriveste parerii dvoastra. Mersi!
Ciaules!

Cadoul meu pentru blog:

Mesajul meu pentru cititori!

7 comentarii:

  1. Tata, stii ca sunt de parere sa mai bagi niste poeme din cele mai emotionante. Mi-e frica insa ca mirajul banilor o sa te indrepte spre cariera de vanzator de calorifere la Remat (sau, cine stie, reparator calificat de rezervoare WC) si literatura universala o sa aiba numai de suferit. Nu te lasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum s-ar zice .... SUPER TARE FRATE!!!! si asta cu frate e pe bune :)))
    nu stiam ca poti sa fi atat ce bun :-*
    love u!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da-i acolo sa mearga globu', da' sa-i pui gume de iarna si poate peste vreo luna il urci si in varful bradului. Si poate vedem si noi ceva de la Rally Shtow la tine pe glob.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum scrii!S-ar zice ca se cheama talent :) ... very proud of you!
    Ce bine ca faci parte din familie, cu ocazia aliantei fra-urilor nostri mai mari :)

    Sa ne dai de veste la 1 an, taiam motzul!! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. sper ca nu vrei si cadou :D
    iti ajunge de Craciun si ziua ta ....:))
    poate la 1 an, daca ma uimesti ca si pana acuma .....poate poate .... cine stie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. vreau si eu o felie ... de tort de la tanti :))

    in rest "sa ne vedem peste cativa ani, 100 ce zici"

    costin

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim :)) respecta fata ca nu e tortul ei:D

    RăspundețiȘtergere