miercuri, 24 decembrie 2008

I weeechuu


A venit vremea sa lasam rautatile la o parte, sa uitam pentru cateva zile de problemele cotidiene, sa incercam, chiar daca nu ne sta in fire, sa fim mai buni. Am intrat deja in atmosfera sarbatorilor. Frig, check.Zapada,half check. Brad, check. Vin fiert cu mar si scortisoara, in progress. Familia around, file not found.Prieteni around, check check. Mos Craciun bogat, wet dream. Ski maine, to do.
Totodata, se apropie vremea bilantului. Dar cum mai sunt cateva zile in care se pot intampla multe si nebanuite (sper), sper sa revin daca nu pana la rev(care nush unde plm il fac, daca aveti oferte, sunt binevenite), atunci dupa. Si daca nu dupa, atunci cine?
Asadar dragii mei cititori, prieteni, membri ai familiei, dusmani, cunostinte vagi, andreea care lasa commenturi si nu stiu cine e, comentatori anonimi, oameni simpli, oameni complicati, elevi, studenti, fete si baieti, oameni mari si mici, clujeni, ieseni (nu Drifter), banateni, ascultaori de muzica, vizionatori de filme, posesori de caini, pisici sau papagali, frizeri, fotografi, si nu in ultimu rand toti cei care ma cunoasteti, sau nu, va doresc sa aveti unele dintre cele mai sarbatori, sa vi se indeplineasca toate dorintele PE care le aveti, sa va aduca Mosu' cadouri multe si scumpe sau ieftine, si sa faceti the best of sarbatorile astea. Eu unul o sa incerc.
Pana la urmatoarea postare,
Pa
Tempesta

5 comentarii:

  1. Merry Christmas to youuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!
    sa-ti aduca mosu' ce vrei u :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare asta cu Tempesta :-))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. sinistra quattro chiude vai

    H.Plafonnen

    RăspundețiȘtergere
  4. mah da ce ai cu drifter??? serios acuma, ce baita bun... pacat ca-i prost :P
    p.s. tare aia cu Pa Tempesta :))

    RăspundețiȘtergere