luni, 27 octombrie 2008

Laukkanen tăticu lor!!

Da. Deci decand m-am intors din vacanta, si a trecut ceva de atunci n-am mai prins un weekend dinala nesimtit de lenevit. Si mi-e somn, da somn rau de tot.
Si ca sa va scutesc de chinurile acestei introduceri absolut inutile, plictisitoare si doar partial ne-la locul ei, vroiam sa ajung la partea cu Iasiul. Da, cu Iasiul. Am fost la Iasi. La raliu. Ultima etapa. Gata pe anu asta. C'est fini. Over. Podium multi national. (1.Finlanda;2.Ungaria;3.Romano-Italia)
Din sumarul acestui weekend: 830 km, nervi, frig, neoane, tunuri de bas, glumeam, frig, probe excelente, viraje (la un moment dat miraje), acvarii, pesti, miriapode..etc bla bla.
Daca nu intelegeti nimic, nu-i nici o problema. Intrebati pe Găbel sau Plafo'.
Asadar, spectacolul sportiv. Laukkanen pur si simplu le-a tras-o. Tempesta obtine cel mai bun rezultat final decand se da el la noi. Szabo impecabil. Giri surprinzator de tare, termina la doar 3 zecimi se Szabo si pierde la juma' de punct locul 3 la finalul campionatului.Frustrant, pe bune!

Sa traiasca Vălicu si cu Tomi!

Partea ilustrativa:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Un comentariu:

  1. Pacat de Valicu. Daca mai lua 2 puncte il depasea pe Laukkanen in clasamentul general:)) In rest, ce sa mai? Avem un campion care a facut 9 raliuri din 10, un podium fara romani si un campion moral, care cu 5 raliuri terminate a ajuns pe locul 5 la general. Cat despre restul, ma astept sa nu-i mai vad la anul dupa asa batalie incasata. Totusi, am o presimitire ca o sa se mai dea... Oare de ce?

    Si pentru ca un campion al Romaniei nu e campion daca nu gusta din romanismul nostru tipic, lui Jarkko i s-a dat la gioale exact inainte de raliul care ar fi trebuit sa fie de gala. Ceva de genul "Ai grija sa nu se mai repete." Si n-o sa se mai repete. Pentru ca trebuie sa fii nebun sa te mai intorci in Romania. Cu atat mai mult ca sa te dai la raliuri. Si, oricum, nu mai are nimic de dovedit aici. Veni, vidi, vici. Si acum, vira catre un campionat adevarat. Cel putin asta ii doresc.

    In concluzie, sunt mari sanse sa ne reintalnim la anul doar cu clasicii Giri, Titi, Marisca, Deny, Leu, Herascu, Badea, Savu, Marginean. Ce ziceti, ce lupta va fi? ;) Iar 2008 va ramane un sezon de care ne vom aminti mult timp si pe care il vom dori din nou. O sa plangem dupa un Jarkko sau dupa un Tapio. Asta, daca am inteles ceva din lectia care ne-a fost servita. Daca nu, ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere